HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

EasyMule handleiding

Delen, zoeken en downloaden met EasyMule

Eerst gaan we de mappen die we willen delen selecteren.

share mappen opgeven

Dan drukken we eerst op het tabblad share om de mappen te selecteren die we willen delen. Gewoon aan de linkerkant in het scherm de schijf en map selecteren en een vinkje bij een map wil zeggen dat je de inhoud van map deelt. In bovenstaand voorbeeld deel ik de map waar onze downloads terecht komen en als extra de map downloads.

zoeken met easyMule

Tijd om eens wat te zoeken en te downloaden. We gaan we naar het tabblad search en zoeken op Ubuntu. Het tweede zoek resultaat van boven is degene waar we naar op zoek waren. Een rechter muisklik op het te downloaden bestand is voldoende.

downloaden

Dan krijg je voor dat zoek resultaat een aantal opties. Wij willen dit bestand downloaden en daarom selecteren we nu direct download.

easyMule, downlaod task

Dan verschijnt het download task venster. Daar kun je de download taak zien en eventueel de map waar je download word opgeslagen nog wijzigen. Als je dit overbodig vind en je wilt dat easyMule direct begint met downloaden als je iets selecteert kun je een vinkje zetten bij don't show me this dialog again links onderin het venster.

downloaden met easyMule

En het bestand wordt gedownload en dat kan je weer volgen op het tabblad download. De snelheid is heel behoorlijk in ieder geval. Op het eDonkey netwerk is bijna alles te vinden wat je zoekt.

bestanden bekijken

En na het downloaden staat het bestand keurig in de vooraf opgegeven map, klaar voor gebruik. We zien dat het een image bestand is, deze kunnen we direct branden met bijvoorbeeld Nero of we mounten het bestand met Daemon Tools.

Mocht je vragen, problemen of opmerkingen hebben kun je daar in het forum mee terecht. Succes ermee!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is de vijfde maand van het jaar?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu EasyMule

 

Er zijn 30 bezoekers online