Nero 9 handleiding

Een image bestand branden met Nero


We hebben een film gedownload en nu blijkt dat een .iso bestand te zijn. We hebben ook Nero op onze computer geïnstalleerd staan en daarmee kunnen we natuurlijk ook deze image bestanden branden.
Start Nero StartSmart op en het volgende venster verschijnt.

Nero Startsmart

Voor het branden van image bestanden gebruiken we Nero Burning ROM. Deze toepassing hebben we toegevoegd dus we drukken meteen op de snelkoppeling onder toepassingen starten.

nieuwe compilatie, multisessie

Kies links bovenin voor Dvd-rom, ons image bestand is een film en moet dus op een dvd gebrand worden. Dan selecteren we dvd-rom (iso) en drukken vervolgens op de openen knop.

image bestand opzoeken

En we zoeken het image bestand wat we willen branden op, selecteer deze en klik vervolgens op de openen knop.

brandsnelheid selecteren

Kies de langzaamste brandsnelheid om fouten te voorkomen als je dvd videobestanden gaat branden en ons imagebestand bevat natuurlijk deze bestanden. Dan druk je op de branden knop en voor het beste resultaat laat je de pc even met rust tijdens het branden. Het eindresultaat zal dan een dvd zijn die je met elke stand alone dvd speler kunt afspelen.

bezig met schrijven naar schijf

Hier zie je dus hoever het is, hoe lang het nog gaat duren en meer. Met de 2 keuze vakjes links onder in kun je er dus voor kiezen of je bestanden geverifieerd moeten worden (proces duurt dan 2 keer zo lang) maar dat is misschien ook niet erg als je het vakje daarboven inschakelt. Heb je de volgende morgen je dvd klaar. Succes ermee en met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is de vijfde maand van het jaar?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.