Er zijn 16 bezoekers online

== Archief == Handleiding GetNZB

NZB bestanden zoeken en downloaden met GetNZB

Dan gaan we eens kijken of we wat met GetNZB kunnen downloaden.

GetNZB hoofdscherm

Als we in het hoofdvenster van GetNZB zijn kunnen we een aantal dingen doen. Als we de knop "NZB laden" links bovenin in de menubalk gebruiken kunnen we een NZB bestand dat we ergens op onze hare schijf hebben staan opzoeken en importeren. Het downloaden start dan automatisch. Je kan ook bijvoorbeeld met SpotLite een NZB bestand zoeken en deze openen met GetNZB Of je gebruikt GetNZB zoals wij om te zoeken. Druk daarvoor op de "Zoeken" knop in de menubalk.

GetNZB, zoekresultaten

We komen dan in het zoekvenster van GetNZB terecht. Geef onder "Op Usenet zoeken" een zoekopdracht en druk op de knop zoek naar NZB. Je hebt nog een aantal filters tot je beschikking om de zoekresultaten te filteren en te sorteren. Je kunt nu een zoekresultaat selecteren met de muis en direct op de "Downloaden" knop drukken om het downloaden direct te starten of je klikt op de NZB weergeven knop. Je krijgt dan een overzicht van waaruit het NZB bestand bestaat. Je kunt een deel downloaden door deze te selecteren en de download knop te gebruiken of je download alles met de desbetreffende knop.

GetNZB, NZB bestand downloaden

Het downloaden is gestart. Door nu de download even met de muis te selecteren, rechtermuisklik en dan tag te selecteren kunnen we deze direct onder de juiste tag plaatsen. Dit hoef je natuurlijk niet te doen maar het houd het wel zo overzichtelijk.

GetNZB, download gereed

Als het downloaden gereed is opent deze in de Windows verkenner. Heb je dit niet ingesteld klik je even op de map autoextracted en deze opent alsnog.

Download geopend in Windows verkenner

En dan zien we dat we een .iso bestand hebben gedownload. Deze kunnen we direct branden met bijvoorbeeld ImgBurn of mounten met Virtual Clone Drive.

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van de GetNZB handleiding. Mocht je opmerkingen, vragen hebben of problemen ondervinden met het programma kun je daar altijd in ons forum mee terecht. Succes met GetNZB!

Opmerkingen

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Powered by Commentics