HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Grabit Handleiding

NZB bestanden downloaden met Grabit

Dan is het nu tijd te gaan doen waar we GrabIt voor geinstallerd hebben, downloaden natuurlijk en wel zo snel mogelijk! Stap 1 is dan ook natuurlijk om een NZB bestand te vinden van datgene wat we willen binnenhalen. Als je niet weet hoe je dat het best of eenvoudigst kunt doen kijk je eerste even op de pagina We hebben met behulp van SpotLite een download gevonden die we in dit voorbeeld zullen gebruiken.

nzb downloaden met SpotLite

En om het helemaal simpel te houden gebruiken we lekker de NZB knop van SpotLite, een druk op deze knop is voldoende om het NZB bestand te openen of op te slaan. En omdat wij GrabIt tijdens de installatie geassioceerd hebben aan NZB bestanden zal de download in Grabit starten. Is dat bij jouw niet het geval moet je het NZB bestand nog even handmatig openen via het tabblad "Batch" en dan de knop NZB Import!

nzb bestand wordt gedownload

Zoals je kunt zien is het downloaden gestart. Onder in het scherm zie je wat informatie over je download, snelheid en tijd nog te gaan en dergelijke.

Als het downloaden gereed is zal Grabit de bestanden gaan repareren als dat nodig mocht zijn en daarna uitpakken en in de vooraf opgegeven map daar een sub map voor aanmaken zoals we tijdens het configureren hebben opgegeven..

NewsXS banner

download bekijken

Als we dan in de downloadmap kijken met de Windows verkenner zien we dat we een iso bestand hebben gedownload. De download staat dus keurig in een submap met de naam van het NZB bestand zoals vooraf opgegeven En ook de RAR en PAR bestanden zijn verwijderd zoals we hadden ingesteld bij het configureren van Grabit.

Je kunt nu zonder problemen NZB bestanden downloaden met Grabit. Succes ermee en met vragen en problemen kun je in het forum terecht. Of gebruik het onderstaande formulier voor je opmerkingen en / of aanvullingen! Op de volgende pagina gaan we op de ouderwetse manier downloaden met Grabit.

Menu Grabit

 

Er zijn 21 bezoekers online