GrabIt 1.7.5 Beta3 Handleiding

NZB bestanden downloaden met GrabIt


Dan is het nu tijd te gaan doen waar we GrabIt voor geïnstalleerd hebben, downloaden natuurlijk en wel zo snel mogelijk! Stap één is dan ook natuurlijk om een NZB bestand te vinden van datgene wat jij wilt downloaden. En of je nu SpotLite, Spotweb , Newzbin of een NZB zoekmachine daarvoor gebruikt maakt verder niet uit. Als je maar vind naar datgene wat je zoekt.

nzb downloaden met SpotLite

In dit voorbeeld houden we het even bij SpotLite. En om het helemaal simpel te houden gebruiken we lekker de NZB knop van SpotLite, een druk op deze knop is voldoende om het NZB bestand te openen of op te slaan. En omdat wij GrabIt tijdens de installatie geassocieerd hebben aan NZB bestanden zal de download in GrabIt starten. Is dat bij jou niet het geval moet je het NZB bestand nog even handmatig openen via het tabblad "Batch" en dan de knop NZB Import!

GrabIt, nzb bestand wordt gedownload

Zoals je kunt zien is het downloaden gestart. Onder in het scherm zie je wat informatie over je download, snelheid en tijd nog te gaan en dergelijke.

Als het downloaden gereed is zal GrabIt de bestanden gaan repareren als dat nodig mocht zijn en daarna uitpakken en in de vooraf opgegeven map een sub map voor aanmaken zoals we tijdens het configureren hebben opgegeven..

NewsXS banner

download bekijken

Als we dan in de downloadmap kijken met de Windows verkenner zien we dat we een ISO bestand hebben gedownload. De download staat dus keurig in een submap met de naam van het NZB bestand zoals vooraf opgegeven En ook de RAR en PAR bestanden zijn verwijderd zoals we hadden ingesteld bij het configureren van GrabIt.

Je kunt nu zonder problemen NZB bestanden downloaden met GrabIt. Succes ermee en met vragen en problemen kun je in het forum terecht. Of gebruik het onderstaande formulier voor je opmerkingen en / of aanvullingen! Op de volgende pagina laten we de Usenet Search en Usenet Browser functies van GrabIt zien.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is het tegenovergestelde van zwak?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.