GrabIt 1.7.5 Beta3 Handleiding

De Usenet Search functie van GrabIt


De eerste van de twee handige tools (die helaas niet gratis zijn) die GrabIt in zich heeft is de zogenaamde "Usenet Search" functie, je kunt deze vergelijken met de SuperSearch functie van NewsLeecher. Klik daarvoor op het tabblad "GrabIt Usenet Search".

GrabIt, de usenet search functie

En net zoals we in de NewsLeecher handleiding hebben gedaan zoeken we hier ook weer op afleveringen van de serie "Forged in Fire". Deze zoekterm typen we dus in het zoekveld en drukken vervolgens op de "Search" knop. LET OP, je kunt 3 gratis zoekopdrachten per dag doen. En de zoek resultaten verschijnen. Je hoeft dus niet meer alle headers op te halen wat bij GrabIt toch best wel lang duurt gemiddeld en waar jet toch niet zo veel meer mee kan met al die versleutelde bestandsnamen tegenwoordig.

Grabit, Grab selected

En als je dan alle bestanden die je zou willen downloaden selecteert en je drukt op de "Grab" knop boven in de menubalk wordt het downloaden ook daadwerkelijk gestart. Ook in dit geval verloopt de afhandeling uiteraard geheel automatisch dus in een paar tellen is deze aflevering gedownload, eventueel gerepareerd en uitgepakt en staat hij klaar voor je in je downloadmap.

De Usenet Browser functie van GrabIt

GrabIt, de usenet search functie

Met de Usenet Browser functie kun j e heel snel de headers van een groep zien zonder deze eerst te hoeven downloaden van de nieuwsserver. Klik eerst even op "Refresh group list" om de lijst van aanwezige groepen te updaten. Selecteer daarna een groep, stel het aantal dagen in. In bovenstaand voorbeeld krijgen we dus alle headers te zien in de groep alt.binaries.boneless van 7 dagen oud. Helaas is ook deze functie niet gratis, je kan deze 3 keer per dag gebruiken of ook hier weer voor gaan betalen. Om een account hiervoor te nemen kun je je aanmelden bij de GrabIt site. Succes ermee en met vragen en problemen kun je in het forum terecht. Of gebruik het onderstaande formulier voor je opmerkingen en / of aanvullingen!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Is 9 een getal, ja of nee?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2023 Snelrennen.nl. All rights reserved.