NewsLeecher v8.0 Beta4 handleiding

De "SuperSearch" functie van NewsLeecher


Deze functie heb je alleen tot je beschikking als je een abonnement neemt op NewsLeecher incluis de super SuperSearch functie of als je gebruik maakt van een "speciale" versie van NewsLeecher als je begrijpt wat we bedoelen. Als je van deze functie gebruik kunt maken hoef je geen headers met al die niets zeggende namen te downloaden, je hoeft niet van andere NZB zoekmachines gebruik te maken of bijvoorbeeld Spotnet of Newzbin te raadplegen om naar een download te zoeken.

NewsLeecher, de SuperSearch service

Het werkt als volgt, ga naar het tabblad "SuperSearch". als eerste geef je eenmalig achter "Max Days" het aantal dagen op hoe oud de post maximaal mag zijn dus je retentie. Dan kun je daarna het zoekveld daaronder gebruiken om zoekopdrachten te geven.

NewsLeecher, zoeken met de SuperSearch service

In dit voorbeeld zoeken we even naar afleveringen van de serie "Forged in Fire" aangezien die volgens de bekende kanalen niet zo eenvoudig te vinden zijn. We typen de zoekterm in het zoekveld en in het scherm verschijnen meer dan genoeg zoekresultaten.

NewsLeecher, zoekresultaten van SuperSearch

Je kunt de zoek resultaten sorteren door bijvoorbeeld op "Subject" of op Size, Age etc.. te drukken, Dat kan het filteren voor jezelf iets makkelijker maken. In ieder geval hebben we resultaten genoeg. Ook zijn er verschillende manieren om een zoek resultaat te downloaden, wij zetten simpel een vinkje voor de bestandsnaam en het downloaden start vanzelf.

NewsLeecher, tabblad Unpacker

en als je na het downloaden even op het tabblad "Unpacker" kijkt zie je jouw download uitgepakt worden of als het al klaar is zoals in bovenstaande afbeelding een overzichtje met wat gegevens over je download.

NewsLeecher, download gereed

En als we dan met bijvoorbeeld de Windows verkenner even in de map kijken zien we inderdaad alleen het video bestand staan en alle overbodige "rommel" is verwijderd, precies zoals we ingesteld hadden. Je weet nu hoe je de SuperSearch functie van NewsLeecher kunt gebruiken. Tot zover de NewsLeecher handleiding, met vragen of opmerkingen kun je in het forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Is 9 een getal, ja of nee?

Reacties (1)

Avatar
Nieuw
Marc Trioletzegt...

Hi,

Wanneer ik supersearch wil gebruiken en ik voeg een titel toe en klik op search dan krijg ik steeds de melding:

Error: Unable to resolve supersearch address

Reason:

Socket error message:

Connect: No port specified.

Wat kan ik hier aan doen, ik kan dus newsleecher op heden niet gebruiken

Avatar
Regular
Snelrennenzegt...

Volgens mij kun je Newsleecher prima gebruiken alleen werkt supersearch niet. Als je hier op geabonneerd bent kun je e.e.a. bij Newsleecher navragen.

Of misschien moet je gewoon even een (juiste) poort opgeven in de configuratie.© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.