NewsLeecher v8.0 Beta4 handleiding

NZB bestanden downloaden met NewsLeecher


Uiteraard is NewsLeecher uitermate geschikt om NZB bestanden mee te downloaden. Het is een beetje afhankelijk van hoe jij alles hebt ingericht maar simpel gezegd zijn er drie manieren om een NZB te importeren in NewsLeecher. Je kunt op een NZB bestand dubbelklikken, we hebben tenslotte NewsLeecher geassocieerd aan NZB bestanden, je kunt op het tabblad "Downloads" de knop "Import NZB" gebruiken en selecteert het NZB bestand wat je wilt laten downloaden en als laatste en vermoedelijk de meest gebruikte is om NZB bestanden op te (laten) slaan in de map die NewsLeecher in de gaten houd. NewsLeecher pikt het bestand op en de download zal verder automatisch verlopen. Voor dit voorbeeld zoeken we met SpotLite een geschikt NZB bestand.

Met SpotLiten NZB bestand zoeken

We hebben met SpotLite een Linux Mint versie gevonden die we in ons voorbeeld zullen downloaden. Met de bovengenoemde instellingen die we zo geconfigureerd hebben volstaat het om met de "NZB" knop het NZB bestand te downloaden en deze dus direct door NewsLeecher te laten openen. Het downloaden zal direct starten.

Als we dan in NewsLeecher op het tabblad "Downloads" kijken zullen we zien dat het downloaden inderdaad is gestart. Als je wilt kun je op het tabblad "Unpacker" de voortgang bekijken van je download. Of je besteed je tijd beter aan het zoeken naar de volgende download!

En als we na het downloaden even in de vooraf opgegeven map kijken met bijvoorbeeld de Windows Verkenner zien we daar onze download keurig netjes staan, uitgepakt in de door ons eerder opgegeven map in een submap met de naam van het NZB bestand. Zoals je ziet hebben we een .ISO bestand gedownload, deze kun je mounten met Daemon Tools of direct branden met Alcohol120% of Nero. NZB bestanden downloaden met NewsLeecher zal nu geen geheimen meer voor je hebben.
Als je nog vragen of problemen hebt kun je deze in het forum kwijt. Op de volgende pagina gaan we verder met de SuperSearch functie van NewsLeecher!en met vragen of opmerkingen kun je in het forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Is 9 een getal, ja of nee?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.