HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Handleiding Newsleecher

NZB bestanden downloaden met Newsleecher

Eerste manier is door naar het nzb bestand toe te gaan met de Windows verkenner of een ander programma en en erop te dubbelklikken. Of als je een nzb bestand download te kiezen voor openen in plaats van opslaan. Het nzb bestand wordt op deze manier automatisch geïmporteerd en Newsleecher zal opstarten met het tabblad queue waarop je de bestanden zal zien staan en de download zal starten.

We gaan eerst maar eens een nzb bestand downloaden.

nzb bestand downloaden

We hebben bij FTD een nzb bestand gevonden van de film inglourious basterds. Als we nu voor opslaan kiezen is het het makkelijkst om het op te slaan in je eerder opgegeven map. Die houdt Newsleecher tenslotte in de gaten voor je. Als je

newsleecher start de download

Het downloaden is gestart. Als je wilt kun je op het tabblad repair and extract kijken hoe het ervoor staat met je download.

repair'n'extract functie

Ga daarvoor naar het tabblad Repair 'n' Extract. Vink alle 4 de omcirkelde keuzevakjes aan. Enabled om deze functie aan te zetten, repair om te repareren indien nodig, extract om uit te pakken en monitor zorgt ervoor dat als er gedownload wordt Newsleecher deze download's in de gaten zal houden en automatisch repareert en uitpakt.
Zoals je ziet wordt er dan tijdens het downloaden al gecontroleerd.

En na het controleren wordt onze download uitgepakt.

bestanden bekijken met total commander

En daar staat onze film, uitgepakt in de door ons eerder opgegeven map in een submap met de naam van het nzb bestand. Zoals je ziet hebben we een .iso bestand gedownload, deze kun je mounten met Daemon Toolsof direct branden met Alcohol120% of Nero.

Je kunt nu met Newsleecher nzb bestanden downloaden en je download's automatisch laten uitpakken.
Als je nog vragen of problemen hebt kun je deze in het forum kwijt. Op de volgende pagina gaan we verder met de ouderwetse manier van downloaden. Headers ophalen.

Menu NewsLeecher

 

Er zijn 14 bezoekers online