ngPost v4.11 Handleiding

Automatisch bestanden posten met ngPost


Je weet nu hoe je even vlug met ngPost een bestand kunt posten maar ngPost kan dat ook automatisch voor je gaan doen. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat ngPost gestart is en dat je de map die gemonitord moet worden het opgegeven. En als het goed is heb je dat tijdens het configureren al gedaan.

ngPost, Auto Post

Ook hier is het wel weer een kwestie om de juiste nieuwsgroep te selecteren waarin je wilt gaan posten en de overige te verwijderen. We willen nog steeds geen wachtwoord gebruiken dus deze vinken wij weer uit en als laatste druk je op de knop "Monitor Map".

ngPost, Auto Post, starten

Als je al bestanden in de map hebt staan die ngPost aan het monitoren is hoef je alleen maar even te wachten tot dat deze "opgepikt" worden door ngPost. En als je meer gepost wilt hebben is het een kwestie van de te posten bestanden in de gemonitorde map te plaatsen. ngPost doet de rest voor je.

ngPost, Auto Post gereed

Het posten van deze bestanden zal automatisch gaan, ngPost zal als eerst weer de RAR en PAR2 bestanden maken om deze aansluitend te posten. Zo zal ngPost deze map bestand voor bestand af werken tot dat alle aanwezige bestanden gepost zijn.

ngPost, Auto Post logboek

En als we ook nu na het posten weer even in het logboek kijken zien we bovenstaande info gewoon wat informatie over de snelheid van het uploaden, de locatie waar je het gegenereerde NZB bestand kunt terugvinden en meer. Weten we in elk geval dat er niets mis gegaan is en kunnen we onze posts kenbaar gaan maken volgens de bekende kanalen. Tot zover de ngPost handleiding, met vragen of opmerkingen kun je in het forum terecht!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is de kleur van gras?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.