ngPost v4.11 Handleiding

Wat is ngPost en wat kun je er mee?


NgPost is een Usenet post programma voor binaire bestanden ontwikkeld in C ++11/Qt5. Het is ontworpen om snelheid en de belangrijkste functies voor een poster bij elkaar te brengen. Als je WinRar op je pc hebt geïnstalleerd of een ander programma waarmee je Rar bestanden kunt maken maakt dit programma de Rar en indien gewenst de Par bestanden voor je. Het creëert automatisch NZB bestanden voor bij je posts die je ook automatisch in een daarvoor gemaakt map kan laten opslaan. Het genereert indien gewenst versleutelde archief namen en wachtwoorden voor je posts en het ondersteunt ook SSL verbindingen. Kortom, de verbeterde en 2020 versie van AutoRarPar. Er zijn versies voor Windows, Linux en de Mac. En ngPost is nu beschikbaar in 7 talen waaronder de Nederlandse taal. Dus als je ook eens wat wil delen via de nieuwsgroepen en / of op Spotnet moet je ngPost hebben.

ngPost downloaden en installeren

Als je het downloaden gereed is dubbelklik je op het zojuist gedownloade ngPost_v4.11_x64_setup.exe bestand (in het geval van een Windows installatie) om de installatie te starten.

Installate ngPost, destination location

Geef hier op waar je ngPost geïnstalleerd wilt hebben. Standaard wordt het in C:/Program Files geïnstalleerd. Wij willen het op een andere schijf geïnstalleerd hebben dus dat passen we hier aan. Als je de voor jouw juiste locatie hebt ingegeven gaan we verder met de "Next" knop.

ngPost, start menu folder

De start menu folder, set-up maakt de programma-snelkoppelingen in de volgende start menu map. Wij vinden het prima zo, snel door met de "Next" knop.

ngPost, select additional Tasks

Een snelkoppeling op het bureaublad is wel handig dus deze optie vinken we aan.

ngPost, ready to install

Dan nog even controleren of we ngPost op deze manier geïnstalleerd willen hebben en we kunnen verder met de "Install" knop.

SABnzbd, installatie voltooid

Klik op voltooien om de installatie wizard af te sluiten en ngPost voor de eerste keer op te starten Op de volgende pagina gaan we ngPost configureren

Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaand formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is de vijfde maand van het jaar?

Reacties (2)

Avatar
Nieuw
BigMzegt...

krijg elke x deze fout

fout de tijdelijke directory moet een schrijfbare directory zijn ...

wat moet ik doen ?

Bij compress path staat "C:\ngPost\tmp"

Als deze map nog niet bestaat, dan deze maken en met rechts klikken op de map, kies eigenschappen, hier mag het vakje "alleen lezen" niet aangevinkt zijn. dan op OK klikken.

En gaan

succes

Avatar
Nieuw
Speedyzegt...

krijg elke x deze fout

fout de tijdelijke directory moet een schrijfbare directory zijn ...

wat moet ik doen ?© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.