ngPost v4.11 Handleiding

Snel bestanden posten met ngPost


Nu ngPost is geconfigureerd is het tijd om te gaan doen waarvoor we het programma geïnstalleerd hebben, simpel en snel bestanden posten op het usenet. We gaan er van uit dat je ngPost na het instellen even opnieuw hebt opgestart om alle wijzigingen door te voeren.

ngPost, Quick Post

Dan is het een kwestie van de juiste nieuwsgroep te selecteren waarin je wilt gaan posten en de overige te verwijderen. We blijven op het tabblad "Quick Post" en gebruiken de knop "Selecteer bestanden" om de te posten bestanden op te zoeken.

ngPost, Quick Post bestanden

We posten in dit voorbeeld de laatste versie van Linux Mint, dat hoort dus in de nieuwsgroep alt.binaries.linux. En we willen ook geen wachtwoord gebruiken voor NZB of RAR bestanden dus we controleren even of deze niet per ongeluk aangevinkt zijn. Als alles naar wens is ingesteld kun je met de "Post Bestanden" knop het posten starten.

ngPost, Quick Post.
Posten gereed

En het posten is gestart, ngPost zal als eerste de RAR bestanden gaan maken, vervolgens het aantal ingestelde PAR2 bestanden en als laatste zullen deze gepost worden in de opgegeven nieuwsgroep.

ngPost, Quick Post, logboek

En als we na het posten even in het logboek kijken zien we bovenstaande info gewoon wat informatie over de snelheid van het uploaden, de locatie waar je het gegenereerde NZB bestand kunt terugvinden en meer.. Het NZB bestand kun je bijvoorbeeld weer gebruiken als je jouw post aanmeld op Spotnet of een andere indexer! Op de laatste pagina van deze handleiding laten we zien hoe je ngPost automatisch kunt laten posten!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is de kleur van gras?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.