Handleiding Radarr op Synology NAS

Radarr Updaten naar de laatste versie


Radarr is geïnstalleerd, en als we het programma voor de eerste keer aanroepen krijgen we onderstaand venster in beeld.

Radarr, hoofdvenster

Dan zie je in de menubalk bij "System" een 4 staan en dat betekent dat er 4 berichten op ons staan te wachten. Beter om eerst even te kijken wat voor meldingen het betreft.

Radarr, new updtate available

En dat er nog geen indexer is toegevoegd of dat we nog geen download cliënt hebben opgegeven weten we zelf ook wel. Maar er is wel een nieuwe update om te installeren, dat gaan we als eerste doen.

Radarr,  Install Latest update

En met de blauwe "Install Latest" knop installeren we direct de laatste update van Radarr. Overigens werkt dit voor Lidarr en Sonarr op dezelfde manier!

Een complete back-up maken van Radarr

En nu we toch in het "System" menu zitten laten we je direct even zien hoe je een complete back-up maakt van jouw Radarr installatie.

Radarr, back-up van je installatie maken

Als je dan naar het tabblad "Backup" gaat en je drukt op de grote back-up knop zal Radarr een back-up van je installatie maken. De back-ups zie je onder de knop staan en kan je door middel van aan te klikken downloaden en op een veilige locatie opslaan. Later tijdens het configureren komen we nog terug op de instellingen en hoelang een back-up bewaard blijft. Advies is om in ieder geval een back-up te bewaren van je instellingen als alles naar wens draait. Op de volgende pagina gaan we beginnen met de configuratie van Radarr!

Met vragen, opmerkingen en verbeteringen kun je in ons forum of op onderstaand formulier terecht.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Hoeveel letters heeft het woord twee?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


Er zijn 26 bezoekers online    © 2007 - 2021 Snelrennen.nl. All rights reserved.