Er zijn 11 bezoekers online

Tibler handleiding

Torrents downloaden met Tribler

We starten Tribler eerst weer opnieuw op.

verbinding ok

Controleer eerst even rechts bovenin je scherm of je ook een groen vinkje ziet staan, dat betekend dat je poort openstaat en dat je verbonden bent. Als dit vakje rood is zit je achter een firewall of is de poort in je router nog niet goed geconfigureerd. Vergeet niet dat als je weer wijzigingen in je instellingen maakt wat betreft de poort en dergelijke je Tribler weer afsluit en opnieuw opstart.

tribler, hoofdscherm

We zien nu een onoverzichtelijk blad met allemaal thumbnails, daar maken we eerst even een lijst van.

audio download's

Dan gaan we eens kijken wat er allemaal te vinden is. We selecteren de groep audio en zullen hier wat uit pikken om te downloaden.

download geselecteerd

Ons oog valt op Timbaland, klik hem aan met je muis en vervolgens een rechter muisklik en kies download.

download loopt

Als je dan naar het tabblad libary gaat zie je dat je download gestart is. Als we nu een torrent van een willekeurige torrentsite willen downloaden is dat net zo simpel. In ons geval gaan we naar thepiratebay en gaan daar eens zoeken naar wat freeware om te downloaden.

torrent zoeken bij the pirate bay

Er is een behoorlijke lijst gevonden en we klikken gewoon een torrent uit de lijst aan. In ons geval wordt het Hitman Pro 2.6.

download torrent

Klik op download deze torrent en ga weer naar het Tribler scherm en zie in libary ook deze torrent is toegevoegd.

tribler download deze torrent

Nu kun je downloaden met Tribler.

Verder zitten er nog een aantal aardigheidjes in Tribler. Je kan een vriendenlijst gaan aanleggen, door op de knop persons te klikken zie je een overzicht van het aantal aanwezige personen. Je kan hiermee als je zelf niet download een stukje van je internet aansluiting ter beschikking stellen aan je vrienden. Andersom als je zelf snel een film wilt binnenhalen kun je je vrienden verzoeken om jouw met je download te helpen. Maar deze functies moet je zelf maar gaan ontdekken.

Succes er mee en met vragen kan je altijd in het forum terecht

Opmerkingen

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Powered by Commentics