HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Camelsystem PowerPost Handleiding

Posten met Camelsystem PowerPost

Na dat je bij het voorbereiden van je post op de "OK" knop hebt gedrukt zal je Camelsystem PowerPost er ongeveer zo uitzien als onderstaande afbeelding.

Camelsystem PowerPost, posten

En nu je de configuratie van Camelsystem PowerPost hebt gehad en ook het voorbereiden van je post hebt doorlopen is het posten zelf eigenlijk niets meer of minder dan een muisklik. Tenzij je uitgesteld wilt posten maar persoonlijk denk ik dat die tijd met de huidige snelle internet verbindingen die we hebben achter ons ligt. Een simpele klik op het groene envelopje met het groene pijltje (of te wel de post knop) is voldoende om de upload te starten.

Camelsystem PowerPost, post voortgang

Het post voortgang venster geeft dan aan welk bestand en met welke snelheid er word ge-uploadt inclusief de verstreken en nog benodigde tijd. Dit venster sluit vanzelf als het uploaden gereed is en anders doe je dat zelf met de "sluit voortgang venster" knop.

Camelsystem PowerPost, eb SSL Stunnel

En als we dan nog even in Stunnel kijken of hoe het met de TLS / SSL verbindingen gaat ziet dat er ook prima uit. Alles werkt naar behoren, zoals we hadden ingesteld.

Camelsystem PowerPost, posten gereed

En als het posten dan gereed is zie je in het venster onder de kolom post resultaat allemaal "Post OK" staan. Je kunt deze bestanden nu verwijderen en weer een nieuwe post gaan uploaden. En als je wilt laten weten wat je hebt gepost kun je dit ook op de diverse forums bekend maken of je meld je post aan op Spotnet! Tot zover in ieder geval de Camelsystem PowerPost handleiding, posten in de nieuwsgroepen zou je nu zonder problemen moeten lukken. Mocht je vragen of opmerkingen over deze handleiding hebben kun je dat kwijt op onderstaand formulier of anders gewoon in het forum.

Menu Camel PowerPost

Er zijn 14 bezoekers online