HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Camelsystem PowerPost Handleiding

Een nieuwe post voorbereiden met Camelsystem PowerPost

Camelsystem PowerPost is nu geconfigureerd en we hebben Stunnel geïnstalleerd zodat we toch van SSL (gecodeerd) gebruik kunnen maken tijdens het uploaden van de bestanden naar onze nieuwsserver. In principe hoef je nu niet meer naar de instellingen van Camelsystem PowerPost om te kijken. Als je gewoon met WinRAR je RAR bestanden blijft maken en met MultiPar de PAR2 bestanden, het aantal yEnc regels niet verandert hoef je naar de instellingen alleen nog om te kijken mocht van provider veranderen of een ander wachtwoord krijgen.

Camelsystem PowerPost, bestanden toevoegen

Ga in Camelsystem Powerpost via het menu wachtrij of je gebruikt net als wij de grote "Toevoegen" knop in de knoppen balk.

Camelsystem PowerPost, openenen

Een nieuw venster opent en zoals je kunt zien hebben wij alleen RAR, PAR2 en NFO bestanden geselecteerd die zich in de map bevinden. Het originele ISO bestand nooit mee posten als het toevallig in dezelfde map mocht staan! Het NZB en SGV bestand hebben we nog niet gemaakt. Deze laten we straks door Camelsystem Powerpost genereren. Als alle bestanden om te posten zijn geselecteerd druk je op de "Openen" knop.

Camelsystem PowerPost,  tabblad omschrijving

Het tabblad Omschrijving en dan met name het veld onder omschrijving bevat de informatie die zal worden gebruikt om de onderwerpregels te maken voor de bestanden die op het punt staan ​​te worden gepost. Dus dit is de bestandsnaam die een downloader te zien zal krijgen. De eerste keer dat je het programma gebruikt zie je een standaardwaarde, vier vraagtekens tussen haakjes staan. Vervang de vraagtekens voor een beschrijvende naam en laat de haakjes staan!

De rest van de omschrijving word automatisch voor je ingevuld en kun je zo laten.

Camelsystem PowerPost, tabblad nieuwsgroepen

Door naar het tabblad Nieuwsgroepen, hier selecteer je de nieuwsgroep(en) waarin je wilt posten. Het is niet wenselijk om meerdere nieuwsgroepen te selecteren, het zogenaamde CROSS POSTING is bij berichten nog tot daar aan toe maar word met bestanden niet op prijs gesteld, dus begin hier niet aan. Het moge duidelijk zijn dat wij onze Linux Mint versie in de groep alt.binaries.linux gaan posten.

Camelsystem PowerPost, bestandsvolgorde

Dan Bestandsvolgorde, hier kunnen we de volgorde waarin de bestanden gepost gaan worden wijzigen als we dat zouden willen. Door naar het laatste tabblad!

Camelsystem PowerPost, tabblad optiesEn als laatste dan het tabblad Opties, we vinken hier de optie "Creëer een NZB bestand aan. We hebben al PAR2 bestanden gemaakt dus een SFV bestand heeft geen toegevoegde waarde. Als laatste druk je op de "OK" knop.
Op de volgende pagina zullen we deze bestanden gaan posten in de nieuwsgroepen met Camelsystem PowerPost.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type de laatste letter van het woord lava.

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu Camel PowerPost

 

Er zijn 4 bezoekers online