HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Spotnet 2.0 Handleiding

Zelf filters toevoegen aan Spotnet 2.0

Spotnet 2.0, Filters maken

Dan kijken we nu voor het eerst even naar het hoofd venster van Spotnet 2.0. De bestaande filter zijn al een stuk uitgebreider dan in de "oudere" versie van Spotnet. En toch kan het zijn dat je nog niet helemaal tevreden bent en wat specifieker wilt kunnen filteren. We zullen nu dan als voorbeeld een filter aan gaan maken voor computer gerelateerde bladen en dergelijke. Klik op "Filter Toevoegen" om een nieuw filter te maken.

Spotnet 2.0, Nieuw filter maken

Geef het nieuwe filter eerst een naam en vervolgens selecteer je de categorie waar deze onder valt. Klik dus op het pijltje voor de naam van de categorie.

Spotnet 2.0, Filter toevoegen

Dan selecteer je de gewenste taal en het genre. Even op het blauwe "+" teken klikken als alles is aangevinkt en je nieuwe filter word opgeslagen en toegevoegd aan de lijst met de bestaande filters.

Spotnet 2.0, Nieuw filter toegepast

En als we dan op het nieuwe filter klikken, krijgen we een overzicht van alle computer gerelateerde bladen in de Nederlandse taal. Precies wat we wilden. Op deze manier kun je voor jezelf meerdere filters maken die het zoeken tussen al de aanwezige spots een stuk eenvoudiger maken.

Spotnet 2.0, aangepaste filters

Dan nog even dit, als je op het pijltje klikt naast "Aangepast" krijg je een selectie van de aanwezige filters te zien. Hier kun de overige, mee geïnstalleerde filters bekijken en selecteren. En de handige snuiters onder ons kunnen deze ook gaan aanpassen of zelf nieuwe filters maken. Je vindt ze terug in de map C:\ProgramData\Spotnet\Filters.v2. Eindelijk klaar met alle instellingen, nu gaan we spots zoeken en downloaden met Spotnet 2.0.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is de kleur van gras?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu Spotnet 2.0

 

Er zijn 31 bezoekers online