HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Spotnet 2.0 Handleiding

Spots zoeken en downloaden met Spotnet 2.0

Dan gaan we nu doen waar we deze Spotnet 2.0 versie voor hebben geïnstalleerd. Spots zoeken en downloaden natuurlijk.

Spots overzicht in Spotweb 2.0

Als we dan naar het hoofdscherm kijken van Spotweb 2.0 zien we in de menubalk de drie rood omcirkelde symbolen. Hiermee kun je jouw voorkeur bepalen hoe je de spots wilt laten weergeven in het spot overzicht.

Spotnet 2.0, lijst weergave Lijst weergave, er is alleen een overzicht van de aanwezige spots zichtbaar zijn. Meer informatie krijg je dan door te dubbelklikken op een spot
Spotnet 2.0, lijst en info weergave Lijst weergave met extra informatie. Zodra je een spot aanklikt zal er meer informatie over deze spot getoond worden
Spotnet 2.0, afbeeldings weergave Afbeelding weergave, alleen de afbeeldingen worden weergeven. Meer informatie krijg je dan door te dubbelklikken op een spot

Je kunt natuurlijk de zoekfunctie van Spotnet 2.0 gebruiken of je bladert zoals wij door het spot overzicht om te zien of er wat voor je tussen zit. In ons voorbeeld zullen we de geopende spot gaan downloaden, eerst even dubbelklikken voor meer informatie.

Spot informatie blad in Spotweb 2.0

Bovenstaande afbeelding is natuurlijk afhankelijk van welk "thema" je voor de spots tabbladen hebt geselecteerd. Hier vind je meer informatie over de spot, als je omlaag scrolt kun je de reacties van anderen lezen en natuurlijk ook elf achterlaten. Heb je besloten dat je deze spot wilt downloaden is een muis klik op de "oude" NZB knop voldoende om het downloaden te starten.

Spotweb 2.0, aan het downloaden

Als je dan boven in het venster op het tabblad "Downloads" klikt zie je dat onze download is gestart en lekker vlot doorloopt. Op deze manier is bijvoorbeeld een Dvd'tje ook in een paar minuten gedownload en kun je weer verder zoeken naar je volgende spot.

Spotweb 2.0, na het downloaden

Als we dan na het downloaden even met de Windows verkenner in de map kijken waar we onze download terecht hebben laten komen zien we dat de bestanden keurig zijn uitgepakt en de overige en niet meer benodigde bestanden zijn verwijderd. Je weet nu hoe je Spotweb 2.0 kunt configureren, een filter kan maken en hoe je ermee kunt zoeken en downloaden. Succes ermee en met vragen, problemen en opbouwende kritiek kun je in het forum of op het onderstaande formulier terecht.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
B is de hoeveelste letter uit het alfabet??

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu Spotnet 2.0

 

Er zijn 13 bezoekers online