HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Handleiding Newzbin v2.1.0.1. Bèta

Eigen filters aanmaken in Newzbin

Newzbin bevat een aantal categorieën en filters zodat je het overzicht kan sorteren in dus de standaard categorieën.
Natuurlijk kun je ook zelf filters maken en toevoegen zodat je een gericht overzicht creëert van spots die aan jouw criteria voldoen.

In ons voorbeeld gaan we in de categorie beeld een filter maken zodat we een overzicht krijgen van alle films en tv-series met als bron Retail, het genre drama en met Nederlandse ondertitels in x264 HD kwaliteit

Newzbin, config menu

We gaan via het de grote "Instellingen" knop weer naar het configuratie menu toe. Direct door naar het tabblad "Filters".
[een druk op de rechtermuisknop als je op de categorieën staat en dan kiezen voor filter toegeven heeft hetzelfde resultaat]

Newzbin configuratie, filters, tabblad Titel

Zoals gezegd willen we in de categorie beeld een filter maken voor video's en films. Dit selecteren we dus ook bovenin het venster. En we geven als filter naam Drama x264 HD NL Subs op. Klik dan op de "Formaat" knop.

Newzbin configuratie, filters, tabblad Formaat

Daar selecteren we de gewenste kwaliteit, in ons geval dus x264 HD, als je niets selecteert worden alle formaten in het filter en dus de zoek resultaten opgenomen.

Newzbin configuratie, filters, tabblad Bron

Bij "Bron" selecteren we de gewenste bron. Door naar "Genre".

Newzbin configuratie, filters, tabblad Genre

Wij wilden een overzicht hebben van drama films dus dit genre selecteren wij hier. Dan door naar de ondertiteling.

Newzbin configuratie, filters, tabblad Ondertiteling

En bij ondertiteling selecteren we de Nederlandse, zoals eerder aangegeven. We geven geen tag op voor dit filter, alleen een naam. Als je het filter een naam hebt gegeven druk je op de "Voeg filter toe" knop en sluit het configuratie scherm.

Newzbin, spotoverzicht met nieuw filter

Als je dan in het filter overzicht kijkt is staat het nieuwe filter er tussen. Als je er op klikt zie je in het spot overzicht ook alleen maar films staan uit de categorie x264 HD. Dubbelklik nu op een spot uit het overzicht.

Newzbin, spot uit nieuw filter

Als je vervolgens even omlaag scrolt in de geselecteerde spot zie je bij spot informatie de gegevens staan die je eerder in het filter hebt opgegeven. De conclusie is dus dat het aanmaken van filters prima functioneert in Newzbin.

Op de volgende pagina gaan we ook nog zogenaamde tags in Newzbin aanmaken.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is het volgende getal: 10, 12, 14, ..?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu Newzbin

 

Er zijn 27 bezoekers online