HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Handleiding Newzbin v2.1.0.1. Bèta

Inloggen of jezelf registreren bij Newzbin

Om van Newzbin gebruik te kunnen maken dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en moet je jezelf registreren. Dit heeft als grote voordeel dat de moderators kunnen ingrijpen bij misbruik in welke zin van het woord dan ook en dat zorgt er weer voor dat het netjes blijft. En dat is direct het grootste verschil tussen Newzbin en Spotnet.

Start Newzbin op als dat nog niet is gebeurt.

Newzbin, inloggen

Links bovenin het venster druk je op "Inloggen" in het menu

Newzbin, inlogggegevens

Als je al een account hebt bij Newzbin kun je deze hier gebruiken om in te loggen. Vul je gegevens in en druk op de "Login" knop. Heb je nog geen account? Druk op de grote "Registreer nu" knop. Je komt dan in het registratie gedeelte van het Newzbin forum.

Newzbin, registratie overeenkomst

Eerst dien je de registratie overeenkomst goed door te nemen en daarna met de "Ik ga akkoord" knop verder te gaan naar het registreren zelf.

Registeren op het Newzbin forum

Geef vervolgens een gebruikersnaam, wachtwoord van minimaal zes tekens en een geldig e-mail adres op waarmee je jezelf wilt registreren en druk op de "Registratie voltooien" knop. Ook kun je direct een aantal account instellingen met betrekking tot email en persoonlijk berichten aan of uit zetten.

Op de volgende pagina lopen we door de verschillende instellingen van Newzbin heen, we koppelen net bijvoorbeeld aan SABnzbd zodat de te downloaden NZB bestanden direct door gestuurd worden e.d. Dat maakt het downloaden wel zo makkelijk!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
We hebben 56, 7 en 27, wat is de kleinste?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu Newzbin

 

Er zijn 39 bezoekers online