HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Handleiding Newzbin

NZB bestanden zoeken met behulp van Newzbin

Je hebt dus een compleet overzicht van wat er zoal te downloaden valt bij Newzbin maar hoe doe je dat nou precies?

Newzbin, spotlijst

Het maakt niet uit of je nu in het spot overzicht of in zoek resultaten aan het kijken bent. In ons voorbeeld downloaden we een aflevering van Gold Rush, die hebben we nodig voor een nieuwe handleiding voor snelle ondertitels maar dat is een ander verhaal. Klik op een spot waar je meer informatie overwilt hebben of die je wilt downloaden.

Newzbin, spot omschrijving

Je krijgt dan een duidelijke en complete spot omschrijving met daarin alle informatie over de spot. Links onderin een aantal knoppen om te reageren of te bedanken. Altijd even doen, wel zo netjes. Rechts bovenin het venster zie je 3 knoppen, NZBGet, SAB en NZB. De NZB knop werkt alleen mits er een NZB bestand is mee gepost wat tegenwoordig meestal het geval is. Wij gebruiken de SAB knop om de NZB rechtstraaks door te sturen naar SABnzbd

Newzbin en SABnzbd

De SAB knop is alleen zichtbaar als je ook SABnzbd hebt geïnstalleerd, met één druk op deze knop stuur je deze NZB door naar SABnzbd en het downloaden begint vervolgens automatisch. Als je de NZB knop gebruikt kun je kiezen tussen het openen van het NZB bestand met bijvoorbeeld Binreader of Grabit. En als je kiest voor opslaan als wordt het NZB bestand opgeslagen op de harde schijf zodat je er later mee aan de gang kan gaan.

Downlaoden met SABnzbd

Aangezien wij SABnzbd gebruiken hebben we deze direct door laten sturen, zoals je ziet is het downloaden gestart en hebben we verder nergens omkijken naar.

Als de NZB knop niet werkt scrol je op hetzelfde blad met spot informatie omlaag tot je de spot informatie tegenkomt. Daar staat de bestandsnaam waar je op kunt zoeken en links naar usenet zoekmachines.

En vergeet niet om een bedankje voor de spotter / poster achter te laten. Gebruik daarvoor de plaats bericht knop.

Op de laatste pagina van deze Newzbin hndleiding gaan we zelf een post toevoegen. Met vragen of op en aanmerkingen kun je altijd in het Forum terecht of je gebruikt onderstaand formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het getal vierentwintig

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu Newzbin

 

Er zijn 31 bezoekers online