HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Handleiding Newzbin v2.1.0.1. Bèta

Een post of spot toevoegen aan Newzbin

En dan heb je zelf een post gemaakt met bijvoorbeeld Camelsystem PowerPost of AutoRarPar of je hebt een spot gevonden die je wilt delen op Newzbin maar hoe doe je dat nou?

Newzbin, spotoverzicht

Simpel, om te beginnen druk je op de grote "Toevoegen" knop boven in het menu.

Newzbin, post toevoegen

Je krijgt dan een duidelijke en complete spot omschrijving met daarin alle informatie over de spot. Vul deze spot omschrijving zo volledig mogelijk in. Je wil tenslotte zelf als downloader ook weten wat je gaat downloaden.

Spot omschrijving Selecteer hier wat je post / spot. Is het een film, muziek of een applicatie. Wat is de status en onder welke categorie valt de post of spot
Spot titel De titel van jou spot of post. Dit is de tekst die in het spot overzicht word getoond
Spot info Geef hier de informatie over deze post of spot weer. Zorg dat hier duidelijk omschreven staat wat deze spot of post inhoud.
Genre Het genre waaronder jouw post of spot valt, meerdere opties zijn hier mogelijk
Tags Als je vaker post of spot vul je hier je nickname in zodat downloader een tag voor jouw spots aan kunnen maken
Zoeknaam De naam waaronder de spot of post te vinden is in de nieuwsgroepen
URL Info De URL voor meer informatie over de post of spot, bijvoorbeeld de website behorende bij de software (in dit voorbeeld)
URL Afbeelding De URL van een bijbehorende afbeelding
NZB En hier upload je het NZB bestand welke je bij het posten hebt gecreëerd of die bij je spot hoort

En als je alles ingevuld met is het een kwestie van op de grote "Versturen" knop te drukken om je spot of post toe te voegen.

Newzbin, post overzicht

En als we dan naar het overzicht met de spots gaan en we kijken in de eerder opgegeven categorie zien we onze post toegevoegd in de lijst.

Newzbin, toegevoegde post informatie

En als je de spot opent zie je dus de spot informatie en dergelijk die de downloader ook ziet. Als dit je eerste spot is controller je even of je alle velden juist hebt ingevuld en als je toch een foutje hebt gemaakt bewerk of verwijder je deze spot net zo makkelijk weer

Newzbin, post bewerken

Ga daarvoor met de "Mijn Spots" knop in de knoppenbalk boven in het scherm naar het overzicht met jouw spots toe. Selecteer de post of spot die je wilt bewerken, een klik met de rechter muis knop en kies "Bewerk of Verwijderen".

Tot zover de Newzbin handleiding. Je weet nu hoe je kunt filteren in de spots en hoe je een post kunt toevoegen. NZB bestanden vinden bij Newzbin is voor jou geen probleem meer. Met vragen of op en aanmerkingen kun je altijd in het Forum terecht of je gebruikt onderstaand formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
B is de hoeveelste letter uit het alfabet??

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu Newzbin

 

Er zijn 40 bezoekers online