HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Handleiding Newzbin v2.1.0.1. Bèta

Eigen tags aanmaken in Newzbin

Je kunt niet alleen eigen filters maken in Newzbin maar je kunt je ook tags aanmaken, een tag is een sleutelwoord of een groep van sleutelwoorden, die een korte omschrijving van een tekst geven. In dit voorbeeld gebruiken we de naam van een poster als tag. Zo mis je dus nooit meer een post van je favoriete spotter / poster.

Newzbin, config menu

We gaan weer via het menu, de "Config knop" naar het configuratie menu toe. Dan weer direct door naar het tabblad filters. [een druk op de rechtermuisknop als je op de categorieën staat en dan kiezen voor filter toegeven heeft hetzelfde resultaat]

Newzbin configuratie, tag aanmaken

In ons voorbeeld maken we een tag aan voor de poster en of spotter TheKnight. Zo hebben we altijd een overzicht van zijn of haar spots. We maken deze tag onder de categorie beeld, video. De tag die men gebruikt in hun spots is TheKnight, vul deze in bij de tags. Dan deze tag - filter een naam geven, weer toevoegen en dit venster sluiten.

Newzbin, gemaakte tag bekijken

Het nieuwe filter / tag is weer keurig in het overzicht van de filters verschenen en bij aanklikken krijgen we in het overzicht alleen maar spots van deze uploader te zien. Ook het aanmaken van tags werkt dus prima in Newzbin.

Nu we dan alle instellingen hebben gedaan en we weten hoe we filter e.d. aan kunnen maken word het tijd om eens een NZB bestand te gaan zoeken met behulp van Newzbin.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type een vraagteken.

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu Newzbin

 

Er zijn 37 bezoekers online