Simple Port Forwarding handleiding

Router toevoegen aan database Simple Port Forward


Router Screen Capture installeren

Het installeren is niet meer dan een paar keer op next drukken, alleen als je de standaard installatie map (C:\) wilt veranderen moet je dat even in de gaten houden. Ik ga ervan uit dat het verder geen problemen oplevert.

Router Screen Capture hoofscherm

Als je Router Screen Capture voor de eerste keer opstart krijg je bovenstaand venster te zien. Druk nu eerst op het knopje met de rode pijltjes om je router ip te achterhalen.

Router ip adres

Druk hier op ok.

Router informatie opgeven

Als eerste moeten we onze router opgeven, we vullen het merk en model in. Geef vervolgens je username en password op als je die hebt ingesteld om in je router menu te komen. Geef een email adres op en druk vervolgens op de start knop.

Router Screen Capture info

Dan zie je bovenstaande afbeelding boven aan de rechterkant van je router menu verschijnen. Zoals je onder het fotocameraatje kan zien heeft het programma meteen een screenshot gemaakt van de eerste pagina.

Router menu, blad status

Van het eerste tabblad (status) is gelijk met het laden al een screenshot gemaakt zoals we in de vorige afbeelding hebben gezien. Vervolgens ga je naar elk tabblad toe en heb even het geduld zodat er een screenshot van gemaakt kan worden.

Alle tabbladen gedaan

En aangezien we 8 tabbladen moesten doen hebben we nu 8 afbeeldingen.

afbeeldingen versturen

Dan drukken we op de done knop links bovenin het scherm.

bevestigen

Nog even de vraag of elke pagina wel echt hebt gedaan. Als je er zeker van bent druk je op ja.

Afbeeldingen versturen

Dan kom je op de website van de maker van het programma terecht. Het programma pakt de screenshots meteen in als zip bestand en geeft er een naam aan. Maakt het versturen eenvoudig. Er staat ook meteen waar het zip bestand is opgeslagen. Blader naar de map waarin je afbeeldingen (zip bestand) is opgeslagen, selecteer deze en druk op de upload knop.

Al wat je nu kan doen is wachten tot de maker van het programma tijd heeft om je router toe te voegen, volgens eigen zeggen duurt het een paar dagen. In ons geval met deze router duurde het ongeveer een dag of 10.
Als je dat te lang vindt duren ga je het op een andere manier proberen of je schaft PCConfig aan van portforward.com voor $29,95. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het getal dertig.

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2021 Snelrennen.nl. All rights reserved.