Handleiding Sonarr op Synology NAS

Een TV Serie downloaden en beheren in Sonarr


Sonarr, serie overzicht

We hebben op de vorige pagina de serie "The Walking Dead" toegevoegd. Als je nu gewoon op de tekst of afbeelding van de serie klikt krijg je een totaal overzicht van alle seizoenen en bijbehorende afleveringen.

Sonarr, toegevoegde serie

Dan zie je het complete overzicht van deze serie inclusief het aantal seizoenen en afleveringen. In bovenstaande afbeelding hebben we het laatste seizoen geopend en zien we dat er al een aantal afleveringen gevonden zijn en worden gedownload. Bovenin dit venster zie je een aantal knoppen waarmee je de serie kunt bewerken (edit), verwijderen (delete) en een scan of een update uitvoeren en natuurlijk ook een zoekopdracht kunt geven. Ook met het vergrootglas achter een aflevering kun je een zoekopdracht voor die betreffende aflevering geven er met het symbooltje ernaast kun je handmatig zoeken en de gevonden zoek resultaten toevoegen.

Sonarr, download afleveringen

En Sonarr heeft een aantal afleveringen van deze serie kunnen vinden zoals je hierboven al kon zien en heeft de benodigde informatie doorgestuurd naar NZBGet. Deze download op dit moment de verschillende afleveringen zoals je kunt zien.

Sonarr, serie en afleveringen overzicht

En als we dan na het downloaden even met de Windows verkenner in de map TV-Series kijken zien we daar keurig netjes een aantal afleveringen klaar staan om bekeken te worden. Alle overbodige bestanden zijn verwijderd. Je weet nu hoe je heel eenvoudig Sonarr kunt installeren, configureren en kunt laten zoeken naar je favoriete TV-Series. Veel plezier en gemak toegewenst met Sonarr. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het woord mooi achterstevoren..

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


Er zijn 22 bezoekers online    © 2007 - 2021 Snelrennen.nl. All rights reserved.