HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Handleiding Sonarr op Synology NAS

Een TV-Serie toevoegen aan Sonarr

Dan gaan we nu eerst een tv serie aan Sonarr toevoegen en laten downloaden, dan kunnen we onze instellingen controleren en we kunnen zien hoe de naamgeving van de verplaatste downloads wordt. Het eindresultaat moet een tv serie in de TV map op onze NAS zijn en, indien ingesteld een notificatie van deze download.

Sonarr, add TV Serie

Als we dan na het configureren weer naar de "home" pagina van Sonarr gaan zien we bovenstaand venster. Druk nu op de "Add Series" knop om een nieuwe TV serie toe te voegen.

Sonarr, add new series

Als je al afleveringen van een serie in de doel map hebt staan kies je voor "Import existing series on disk". Sonarr zal dan naar afleveringen zoeken en de gevonden afleveringen als gereed behandelen. Wij kiezen we voor "Add new series" en typen de naam van de serie in het zoekveld.

Sonarr, add serie details

Sonarr toont vervolgens de gevonden serie(s) en dan moeten we nog een paar instellingen doen.

Sonarr, series profile

Path Hier selecteren we de TV-Serie map die we op onze NAS hebben aangemaakt. Hier worden na het downloaden de benodigde mappen aangemaakt en worden de aflevering naar toe verplaatst en hernoemt. Dit is eenmalig, Sonarr onthoudt deze map!
Monitor Hier kun je aangeven of je Sonarr wil laten zoeken naar alle afleveringen, alleen het eerste of laatste seizoen, toekomstige of missende afleveringen of
Profile Onder profile selecteer je een profiel wat je hebt aangemaakt of aangepast. Wij houden voor Nederlandse series het profiel met de Nederlandse taal aan.
Series Type Keuze uit "Standard, Daily of Anime"
Season Folders Hier bepaal je of je wilt dat er voor elk seizoen een sub map aangemaakt moet worden.

Dan op de groene "Add" knop drukken om deze serie toe te voegen.

Op de volgende pagina laten we Sonarr zoeken en de resultaten doorsturen naar NZBGet.

Met vragen, opmerkingen en verbeteringen kun je in ons forum of op onderstaand formulier terecht.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is een lagere waarde, 1 of 8?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!