Er zijn 22 bezoekers online

Handleiding Sonar op Synology NAS

Een TV-Serie toevoegen aan Sonarr

Dan gaan we nu eerst een tv serie aan Sonarr toevoegen en laten downloaden, dan kunnen we onze instellingen controleren en we kunnen zien hoe de naamgeving van de verplaatste downloads wordt. Het eindresultaat moet een tv serie in de TV map op onze NAS zijn en, indien ingesteld een notificatie van deze download.

Sonarr, add TV Serie

Als we dan na het configureren weer naar de "home" pagina van Sonarr gaan zien we bovenstaand venster. Druk nu op de "Add Series" knop om een nieuwe TV serie toe te voegen.

Sonarr, add new series

Als je al afleveringen van een serie in de doel map hebt staan kies je voor "Import existing series on disk". Sonarr zal dan naar afleveringen zoeken en de gevonden afleveringen als gereed behandelen. Wij kiezen we voor "Add new series" en typen de naam van de serie in het zoekveld.

Sonarr, add serie details

Sonarr toont vervolgens de gevonden serie(s). Dan een paar instellingen die we moeten doen. Bij 'path' geven we aan waar we willen dat Sonarr de bestanden heen verplaatst na het downloaden. Dat is in ons geval dus de TV-Series map op onze NAS. Onder 'starting season' geef je aan vanaf welk seizoen er gedownload moet worden, in ons voorbeeld wijzigen we dit in seizoen 15. Dan een belangrijke, kies onder profile een profiel wat je hebt aangemaakt of aangepast. Wij houden voor Nederlandse series het profiel met de Nederlandse taal aan. Als laatst onder 'Season Folders' geef je aan of je wilt dat er voor elk seizoen een sub map aangemaakt moet worden. Dan op de groene "Add" knop drukken om deze serie toe te voegen.

Op de volgende pagina laten we Sonarr zoeken en de resultaten doorsturen naar NZBGet.

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image