Er zijn 14 bezoekers online

Spotnet Handleiding

Spotnet configureren, de download map en knop

Standaard slaat Spotnet de gedownloade bestanden op in de map C:/Gebruikers/Jouw Naam/Downloads/. Nu weet je in ieder geval waar je jouw downloads kunt terugvinden. Als je deze map wilt wijzigen doe je het volgende.

Spotnet, diverse instellingen

Ga via het menu bovenin het scherm naar bewerken en vervolgens download map.

Spotnet, downloadmap opgeven

We kunnen dan een map selecteren waarin we onze downloads terecht willen laten komen. Selecteer of maak een nieuwe map waarin jij wilt dat de gedownloade bestanden opgeslagen worden en druk op de ok knop.

De Downloadknop

Stel dat je een andere NZB downloader gebruikt omdat je meer instellingen wilt kunnen doen dan er nu met Spotnet mogelijk is en je wilt Spotnet alleen gebruiken om NZB bestanden te zoeken. Kies dan zoals in onderstaande afbeelding voor NZB bestand openen of opslaan.

Spotnet, mogelijkeheden voor de downloadknop

Ga dan weer via het menu bewerken naar downloadknop. Kies vervolgens de optie die jij wilt gebruiken.

  • Als je voor downloaden kiest zal Spotnet de download starten.
  • NZB openen zorgt ervoor dat het NZB bestand geopend wordt met het programma dat jij met NZB bestanden hebt geassocieerd.
  • NZB opslaan opent de Windows verkenner en laat je het NZB bestand opslaan waar jij maar wilt, bijvoorbeeld in de map die je NZB downloader in de gaten houd voor NZB bestanden.

Als je nu steeds foutmeldingen krijgt dat Spotnet niet meer werkt of dat Spotnet plotseling wordt afgesloten heeft dat te maken met een recente Windows update, op de volgende pagina van deze handleiding laten we je zien hoe je de Spotnet en Windows update problemen kunt herstellen.

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image