Spotnet Classic v 1.9.0.5 Handleiding

NZB bestanden zoeken en downloaden met Spotnet


Als Spotnet dan is opgestart en de database is bijgewerkt gaan we eens op zoek. Je kunt natuurlijk direct gericht gaan zoeken met het zoek veld links bovenin het scherm. Of je gaat met behulp van de filters eens door de verschillende overzichten heen.

Spotnet Classic, spot overzicht

Als je een spot tegenkomt waar je meer informatie over zou willen zien of die je direct wilt downloaden is even dubbelklikken op die spot voldoende om de spot omschrijving en informatie in een nieuw tabblad te openen. Zoals gezegd gaan we voor dit voorbeeld een Linux distributie downloaden, we gebruiken ons gemaakte filter voor Linux en pakken voor het gemak direct de bovenste spot.

NewsXS banner

Spotnet, spotomschrijving

Als je besluit dat je deze spot wilt downloaden met Spotnet is een klik op de "Groene Download Pijl" voldoende om het downloaden te starten.

Downloaden met Spotnet

Op het tabblad downloaden zie je dat onze download is gestart. Je kan op zoek naar je volgende download of je wacht eventjes tot je deze binnen hebt.

En als Spotnet de bestanden (indien noodzakelijk) heeft gerepareerd en uitgepakt en e overtollige rar en par bestanden heeft verwijderd is je download gereed om gebruikt te worden.

En mocht je nu een met wachtwoord beveiligde spot tegenkomen die je niet gedownload krijgt, op de laatste pagina van deze handleiding leggen we je uit hoe de wachtwoorden voor SABnzbd in Spotnet kunt instellen! Met vragen kun je in het forum terecht en opmerkingen en aanvullingen kun je in het onderstaande formulier kwijt!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het getal dertig.

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.