Er zijn 17 bezoekers online

Spotnet Handleiding

NZB bestanden zoeken en downloaden met Spotnet

Als Spotnet dan is opgestart en de database is bijgewerkt gaan we eens op zoek. Je kunt natuurlijk direct gericht gaan zoeken met het zoek veld links bovenin het scherm. Of je gaat met behulp van de nieuwe filterset eens door de verschillende overzichten heen.

Als je een spot tegenkomt waar je meer informatie over zou willen zien of die je direct wilt downloaden is even dubbelklikken op die spot voldoende om de spot omschrijving en informatie in een nieuw tabblad te openen.

Spotnet, spotomschrijving

Bij het openen van de spotinformatie zie je ook meteen het fraaie uiterlijk en de extra's van het nieuwe, geïnstalleerde thema. Als je besluit dat je deze spot wilt downloaden met Spotnet is een klik op Download NZB voldoende om het downloaden te starten.

Downloaden met Spotnet

Het downloaden is gestart en de snelheid is in orde. Zo hebben we deze spot in een paar minuutjes binnen.

En als Spotnet de bestanden (indien noodzakelijk) heeft gerepareerd en uitgepakt en e overtollige rar en par bestanden heeft verwijderd is je download gereed om gebruikt te worden.

Succes ermee en met vragen en, problemen kun je in het forum terecht. Opmerkingen en aanvullingen op deze handleiding kun je hieronder kwijt.
Succes met Spotnet.

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image