Spotnet Classic v 1.9.0.5 Handleiding

Installeren van een custom filter in Spotnet Classic


En om het nog makkelijker te maken zijn er een aantal enthousiastelingen geweest die hele uitgebreide filters hebben gemaakt. Verschillende kun je ook gewoon via Spotnet terugvinden. De in ons voorbeeld gebruikt filter kun je ook uit ons forum downloaden, alle eer gaat natuurlijk wel gewoon naar de maker van deze filters. Na het downloaden pak je het .zip bestand uit met bijvoorbeeld WinRar en kopieer het gewenste filter naar de map C:\ProgramData\Spotnet\Filters.

Let op, je moet wel zorgen dat verborgen mappen en bestanden zichtbaar zijn.

Open Verkenner vanaf de taakbalk. Selecteer Beeld > Opties > Map- en zoek opties wijzigen. Selecteer het tabblad Weergave en selecteer onder Geavanceerde instellingen de optie Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven en OK.

Dan zal het er zo uitzien!

Spotnet, filters in C:\ProgramData\Spotnet\Filters zetten

Gewoon de map van het filter welke je wil gebruiken in de filter map van Spotnet kopiëren is alles wat je hoeft te doen.

Spotnet Classic, ifilterset

Dan start je Spotnet als dat nog niet is gebeurt en ga je via het menu Beeld naar "Filterset".

Op dezelfde manier kun je ook het thema van Spotnet aanpassen, gebruik dan in het menu "Thema"!

Spotnet Classic, filterset selecteren

En selecteer hier nu de filterset die jij wilt gaan gebruiken of probeer ze allemaal eens uit om te zien wat je het beste bevalt.

NewsXS banner

Spotnet met Metro filters

Je hebt dan een zeer uitgebreide filterset tot je beschikking zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien. Als je even met Spotnet zelf gaat zoeken naar filters zal je er nog een aantal tegenkomen. Installatie is of gelijkwaardig of er is een installatie bestand gecreëerd door de maker. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je een filter wilt aanpassen of verwijderen is een rechtermuisklik op het betreffende filter genoeg om deze te verwijderen of te verplaatsen

En dan kunnen we eindelijk gaan doen waar we Spotnet voor geïnstalleerd hebben, het zoeken en downloaden van spots. Met vragen kun je in het forum terecht en opmerkingen en aanvullingen kun je in het onderstaande formulier kwijt!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Hoeveel is 1 + 2 + 3?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.