>

Spotnet Classic v 1.9.0.5 Handleiding

Zelf filters toevoegen aan Spotnet


Spotnet, filter toevoegen

Als de database is bijgewerkt en Spotnet is opgestart zie je al de spots willekeurig door elkaar heen staan. Standaard zitten er een aantal filters in zodat het redelijk gesorteerd word. Maar je kunt ook zelf filters maken en toevoegen zodat je een overzicht creëert van spots die aan jouw criteria voldoen.
Druk daarvoor op de knop om het filter toevoegen menu te openen. (zie rode pijl)

NewsXS banner

Spotnet, filter aanmaken

In dit voorbeeld gaan we een eigen filter maken Linux software. Onder genre vinken we niets aan, dan worden alle Linux spots meegenomen. Onder platform vinken we we Linux aan. Als alles naar wens staat ingesteld geven we een naam op voor het nieuwe filter en vervolgens druk je op de filter toevoegen knop

Spotnet, filter toegevoegt

En als je dan het nieuwe filter selecteert zie je in het overzicht dat we alleen onder formaat Linux software krijgen uit alle genres.

Op deze manier kun je het zoeken voor jezelf eenvoudig maken. Of je installeert een custom filter zoals we op de volgende pagina van deze handleiding doen! Met vragen kun je in het forum terecht en opmerkingen en aanvullingen kun je in het onderstaande formulier kwijt!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
We hebben 56, 7 en 27, wat is de kleinste?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.