Spotnet Classic v 1.9.0.5 Handleiding

Spots met wachtwoord beveiligd downloaden


Regelmatig kom je nu wel NZB bestanden tegen met versleutelde RAR bestanden. Dat wil niets meer zeggen dan dat je een wachtwoord nodig hebt om deze uit te kunnen (laten) pakken. Deze wachtwoorden staan meestal wel bij de spot informatie vermeld of anders in een .NFO bestandje. Als jet het wachtwoord weet kun je ook deze beveiligde spots gewoon downloaden met Spotnet. Het enige wat je op voorhand even moet doen is het benodigde wachtwoord in het bestandje zetten welke SABnzbd gebruikt in geval van een beveiligd bestand. Dat gaat als volgt.

Spotnet Classic, bewerken SABnzbd wachtwoorden

Ga via het menu bewerken naar SABnzbd en dan "Bewerken SABnzbd paswoorden.

NewsXS banner

Spotnet Classic, wachtwoorden

En in het kladblok bestand wat dan opent vul je de wachtwoorden in die je kent of nodig hebt. Elk wachtwoord op een nieuwe regel. En zoals er in het bestandje zelf ook al staat, niet vergeten om wijzigingen op te slaan! Ook spots met wachtwoord beveiliging kun je nu zonder problemen downloaden met Spotnet.

Tot zover de Spotnet Classic handleiding, je kunt nu volledig gebruik maken van alle mogelijkheden die Spotnet je biedt. Veel plezier en gebruiksgemak met Spotnet en met vragen kun je in het forum terecht en opmerkingen en aanvullingen kun je in het onderstaande formulier kwijt!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
B is de hoeveelste letter uit het alfabet??

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.