Er zijn 33 bezoekers online

Handleiding Spotweb op Synology NAS

Spotweb voor de eerste maal updaten

Ga weer naar de hoofdpagina van Spotweb (http://jouw ip adres/spotweb/) als je dat nog niet gedaan hebt.

Spotweb eest maal updaten

Onderaan de diverse quick links en de filters vindt je een tab onderhoud. Open deze en klik op de ophalen knop. Laat dit scherm nu gewoon open staan en met rust, het downloaden van alle informatie kan best een hele tijd duren. Gewoon geduld hebben en nergens meer op klikken of wat dan ook, Spotweb met rust laten..

Mocht het updaten van Spotweb niet lukken met de update knop in het programma kun je vis SSH handmatig "Retrieve.php" uitvoeren. Heb je geen idee waar dit over gaat kun je ook met behulp van de taakplanner dit uit laten voeren. We gebruiken de taakplanner met hetzelfde commando later ook om Spotweb zo vaak te laten updaten als dat wij willen. Zie hiervoor de pagina "Automatisch updaten van Spotweb"

Spotweb geupdated

En als het updaten gereed is heb je een werkende Spotweb installatie op je NAS draaien. Aan de rechterkant achter elke post heb je een NZB knop waarmee je direct het NZB bestand kunt downloaden en het meteen kunt openen in je favoriete nieuwsreader. Klik eens op een spot.

Spotweb, spot details

En je krijgt en compleet overzicht met alle details van en over deze spot. Inclusief link om te zoeken bij de ingestelde zoekmachine en weer een NZB link.

Met de zoekmogelijkheid links bovenin het overzicht venster kun je op een aantal verschillende opties zoeken en met de filters krijg je een compleet overzicht van een bepaalde categorie. Aangezien wij Spotweb voornamelijk als Newznab provider voor onze andere NZB zoek programma's gebruiken is het wel belangrijk dat Spotweb automatisch geüpdatet wordt anders vinden we natuurlijk nooit datgene waar we naar op zoek zijn. Op de volgende pagina gaan we met de taakplanner een taak maken voor Spotweb zodat er dagelijks automatisch geüpdatet wordt.

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image