Er zijn 17 bezoekers online

Handleiding Synology als automatische NZB downloader

De benodigde applicaties installeren met het Package Center

De laatste stap voor we daadwerkelijk aan de "download" programma's gaan beginnen is er voor te zorgen dat deze geïnstalleerd kunnen worden en dat ze functioneren. Daarom gaan we nu een aantal zogenaamde 3rd party applicaties (dus applicaties die niet door Synology ontwikkeld of ondersteund worden) installeren via het Package Center.

DSM, package center openen

Even dubbelklikken op de package center snelkoppeling zorgt ervoor dat het package center opent.

Package center, tabblad gemenschap

We gaan direct naar het tabblad gemeenschap in de kolom aan de linkerkant van het scherm. Selecteer deze en je ziet een overzicht van de programma's die daarin aanwezig zijn.

Achtereen volgens installeren nu de volgende applicaties: GIT, Pyhton en Mono. Python hebben we nodig om CouchPotato en Headphones te laten werken. Druk op de installeren knop om de installatie te starten. Dan is Git aan de beurt, deze is noodzakelijk voor installeren van de custom versies van CouchPotato en SickBeard. En als laatste Mono, dit hebben we nodig voor Sonarr.

Alle pakketten geinstalleerd

Alle benodigde "hulp programma's" zijn nu geïnstalleerd zien we aan de meldingen als we weer terug zijn in het hoofd venster van het DSM. Daarmee zijn we aan het einde gekomen van het voorbereiden van onze Synology NAS en tevens aan het Synology hoofdstuk van deze handleiding.

In de volgende hoofstukken worden de installatie en configuratie van respectievelijk Spotweb, CouchPotato, SickBeard, Sonar, SickRage, Headphones, NZBGet en SABnzbd behandeld.

Veel succes en vooral veel plezier van je NAS gewenst. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht.

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image